top of page

PRODUKTET

sugar.jpg

Sheqer

beans.png

Fasule

shutterstock_304674194.jpg

 Miell

54688.png

HÖHÉ

oil.jpg

 Vaj Luledielli

sugar.jpg
SHEQER
I PASTËR DHE KRISTAL
Sheqer

Sheqer i kristalizuar nga kanella e bardhe me kualitet dhe vlera ushqyese te larta. I pershtatshem te perdoret nga te gjitha moshat dhe per lloje te ndryshme te gatimeve apo pijeve. Paketimi i sheqerit vjen ne 4 madhesi te ndryshme ne menyre qe te pershtatet me te gjithe klientet.

shutterstock_304674194.jpg
Miell
  miell
      KUALITET DHE I FRESKET 

Miell i kualitetit te larte i marre nga gruri i fresket i vendit tone. I pershtatshem per te gjitha llojet e gatimeve, dhe i lehte per organizmin tuaj. Mielli vjen ne tri madhesi te ndryshme ne menyre qe te pershtatet me te gjithe klientet tane.    

oil.jpg
Vaj
 VAJ
100% NATYRAL NGA LULEDIELLI

Vaj AGRO është vaj i cilësisë së lartë i cili prodhohet ne Austri dhe importohet ekskluzivisht nga Agrokor.

 

Vaj Bimal është vaji më i pëlqyer në tregun e Ballkanit. Është vaj i kualitetit të lartë me standarde evropiane dhe 100% nga luledielli. Është i përshtatshëm për të gjitha llojet e gatimeve. Vaji Bimal importohet ekskluzivisht per Kosovë nga Agrokor.

beans.png
Fasule
 FASULE
E SHËNDETËSHME DHE E SHIJËSHME

Fasulet te fresketa nga Agrokor, te pasura me vlera te larta ushqyese si fibra, proteina dhe pa kolestorol. Fasulja eshte e pershtatshme per gatime te ndryshme tradicionale dhe moderne dhe ne te njejten kohe eshte e shendetshme dhe e bollshme per shujtat e ushqimit ditor. Fasulja Agrokor vjen ne dy madhesi.

Oriz
bottom of page