top of page
Combine Harvester on Field

 - RETH NESH - 

Agrokor eshte themeluar ne vitin 1995,  në Prishtinë, Kosovë.  Aktiviteti kryesor i kompanisë është importimi, prodhimi, përpunimi, ambalazhimi dhe shitja e produkteve të ndryshme ushqimore. 

Agrokor është nje faktor i rendesishem i ushqimit ne tregun vendor, dhe sot njihet si nje nga kompanite kryesore ne importin dhe shitjen e sheqerit kristal me origjinë nga Europa dhe tregu botëror, dhe prodhime vendore si mielli dhe fasule të bardhë.

Misioni jonë është që të arrijmë të sjellim vetëm produkte të cilësisë së lartë, duke qenë konsistent gjatë gjithë kohës pa kompromis në kualitet.

Te gjitha produktet e Agrokor janë cilësuar si produkte të kualitetit më të lartë, nga Instituti i Shëndetësisë pranë Ministrisë së Bujqësisë dhe Agrikulturës në Kosovë.

Ne menyre qe te jape me te miren per konsumatoret dhe te mbaje vijen e njejte te kualitetit nder vite, Agrokor ka investuar ne linjat me  moderne per perpunimin dhe ambalazhimin e  sheqerit, miellit dhe fasules se bardhe, ne pako te letres dhe polipropilenit, prej 1kg, 2kg dhe 5kg. Kapacitetet prodhuese dhe ambalazhuese jane shume me te medha ne krahasim me kerkesat e tregut vendor, andaj qellimi i kompanise ne te ardhmen eshte zgjerimi i shtrirjes se furnizimit me produktet Agrokor jashte kufinjeve te Kosoves dhe Ballkanit.

bottom of page